Říjen se ukázal ve vší parádě včetně ranního sluníčka, větru, deště či jen tak polétavého listí, ale nic z toho nás nemohlo zastavit provést v harmogramu celkově již čtyřiasedmdesátou účastnici největším seriálem svého druhu v celém kraji a okolí, kterým je už od dubna 2015 ojedinělá PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.

V roce takřka samých dvojek protkaných jednou nulou se další podzimní díl uskutečnil v sobotu 22. října a znovu šlo výtečně provedené představení. Cílem opětovně bylo nejen změnit vizáž vybrané výherkyně, ale také pomoci v rámci odborného poradenství, ukázat, že i zdánlivě nemožné je možné a hlavně vytvořit zážitek na celý život. Vždy se jedná o den jako z pohádky, který se do paměti nejen samotné aktérky či aktéra vryje na celý život, a nejinak tomu bylo i tentokrát.

 

Dominantní skupinu doposud v historii představují ženy, našlo se ale i několik odvážných mužů, manželských nebo partnerských párů. A byli bychom rádi, kdyby k nimi brzy přibyli další. Stávající účastníci přiitom dorazili nejen z různých koutů Hané a vůbec celé české vlasti, ale také ze Slovenska. Na svůj velký den s Večerníkem tudiž dodnes vzpomínají například dámy od Košic, Prahy, Ostravy, Olomouce a Vyškova, vědí o něm v Havířově či například na Bouzově. Oblíbený seriál je cílený na všechny věkové kategorie, o čemž zcela jasně vypovídá i věkový rozptyl patnáct až pětasedmdesát let.

A jak dopadlo ono říjnové klání s pořadovým čísle 74, kterou pro sebe uzmula Jindřiška Třísková z Vícova na Prostějovsku? To se můžete dočíst na následujících řádcích a co nevidět i na www.vecernikpv.cz.