Hlasujte v anketě a vyhrajte zajímavou cenu! PROSTĚJOVSKÝ Večerník vám dnes již podruhé přináší další z našich soutěží, jejímž patronem se tentokrát stal vysokoškolský učitel Petr Sokol. Ten vás láká na pořádnou večeři v Národním domě v Prostějově. A to by byla škoda nevyužít!

Soutěž s jednoduchými pravidly probíhá na stránkách Večerníku od 23. srpna do 27. září. Vždy nejprve zveřejníme otázku či zadaný úkol, na vás bude najít tu správnou odpověď, případně celé řešení. Z osudí pak po každém z klání vylosujeme jednoho šťastlivce, kterého následně zveřejníme.

SPRÁVNÁ ODPOVĚĎ NA ANKETNÍ OTÁZKU, KOHO BYSTE VOLILI ZA NÁRODNÍHO PTÁKA ČESKÉ REPUBLIKY, JE SOKOL!

Z několika desítek hlasujících byl vylosován jeden šťastlivec, jímž se stal Pavel Winkler z Prostějova. Ten se může těšit vícechodové menu v Národním domě pro dvě osoby od Petra Sokola.

Cesta k výhře je i tentokrát opravdu jednoduchá. Stačí znát správnou odpověď na naši druhou otázku, která je ryze soutěžní. Do slosování budou zařazeni všichni, kdo „trefí“ aktuální výši státního dluhu na jednoho občana s odchylkou maximálně 20 tisíc korun.

Také v tomto případě bude jeden či jedna ze správně hlasujících vylosován(a) a od Petra Sokola získá vícechodové menu v Národním domě pro dvě osoby.

2. SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ:

KOLIK TISÍC KORUN „DLUŽÍ“ PRŮMĚRNĚ KAŽDÝ OBČAN ČR KVŮLI SCHODKU STÁTNÍHO ROZPOČTU?

Své odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „SOKOL“. Zavolat svoji odpověď nám můžete také na známé telefonní číslo 582 333 433 či zaslat SMS zprávou na telefonní číslo 608 960 042, případně přijďte osobně do redakce na Vápenici 19.

Na odpovědi čekáme v redakci do středy 15. září, 12:00 hodin. Jméno výherce bude zveřejněno ve vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku 37/2021, které vychází 20. září, kde také najdete třetí a poslední soutěžní otázku.