Nadcházející sezóna bude plná očekávání, ale také nejistot, které znamenaly řadu komplikací v předešlých dvou ročnících. Nebýt pandemie, možná bychom se v případě krajského přeboru bavili nejspíš už jen pouze o Lipové, protože sešup Kralic by byl zřejmě neodvratitelný. Také by se však možná začalo mluvit i o Konici, ta totiž na postupové ambice mohla pomýšlet. Ale všechno dopadlo jinak a s trochou nadsázky by se dalo říct, že sezóna 2021/22 začíná potřetí od nuly.

 

Lipová drží velmi dobrý standard a dá se předpokládat, že tomu bude stejně i v nadcházejícím roce. I když mužstvo přišlo o některé hráče, zase se ho podařilo vhodně doplnit. Kvalita kádru je tak příslibem další vydařené sezóny. Mužstvo kouče Růžičky to bude chtít potvrzovat hned od startu sezóny, a pokud se mu zadaří, vítězná šňůra by se mohla prodlužovat.

Daleko větší otazníky však visí nad Kralicemi. Protrápené dva ročníky „zachránil“ covid, nikde však není psáno, že pandemie dále nezpůsobí potíže, ale spoléhat se na tyto okolnosti donekonečna nejde. Poslední přípravné zápasy i řada marodů moc pozitiv ke startu ročníku nesignalizují. I přes tyto skutečnosti se však klub určitě nebude vzdávat před bojem a udělá maximum pro to, aby se situace znovu neopakovala.

Před startem ročníku však nezbývá než věřit a doufat, že budou oba celky hrát prim a do následující sezóny tuto dvojici doplní i další regionální klub z I.A třídy. Jaká však bude skutečná realita, ukáží až výkony na hřišti.