Dne 31. října 2022 byl na ulici Kosmákova v Přerově okolo poledne odcizen z neuzamčeného vozidla Mercedes – Benz číšnický flek v hodnotě 150 Kč s finanční hotovostí 18 500 Kč, který byl volně položený za sedadlem řidiče. Pachatel po krádeži rychle z místa utekl. Událost prověřujeme pro trestný čin krádež. 

Z místa události byly zajištěny kamerové záznamy, na kterých je zachycen pachatel krádeže, kterým je s největší pravděpodobností muž bílé pleti, který je oblečen v černých kalhotách, tmavé bundě či mikině a tmavé vestě, která má na zádech bílý pruh. Z vesty či bundy tmavé barvy vyčuhuje světle hnědá kapuce. Podezřelý muž má na hlavě červenou kšiltovku a přes záda jakoby černou ledvinku.

Vzhledem k tomu, že se nám do současnosti nepodařilo muže zachyceného na kamerovém záznamu ustanovit, obracíme se s žádostí o spolupráci na veřejnost. Pokud by muže někdo poznal a mohl by nám sdělit jakékoliv informace vedoucí k jeho ztotožnění, prosíme o zkontaktování na bezplatné lince 158 nebo na telefonním čísle dozorčí služby 974 778 651.