Jako naprosto nepolepšitelná se zdá sedmadvacetiletá žena z Prostějova, která byla opět nachytána ostrahou supermarketu při krádeži. Nešlo o nic moc, se škodou bratru za dvě stovky. Potíž je v tom, že zlodějka byla v posledních třech letech za krádeže už trestána vězením. Kriminál ji tedy zřejmě opět nemine.

 

„Krátce před polednem v úterý prvního srpna nahlásil pracovník ostrahy supermarketu nedaleko centra města zadržení pachatelky krádeže zboží v obchodě. Dotyčná si na prodejní ploše vybrala dámský top v hodnotě 200 korun, který si vložila do tašky.

„S takto uschovaným zbožím se vydala k pokladnám, kudy prošla bez zaplacení. Při odchodu z prodejny byla zadržena pracovníkem ostrahy a vyzvána k setrvání na místě do příjezdu strážníků, ti v rámci zjišťování totožnosti zjistili, že sedmadvacetiletá žena byla v posledních třech letech za krádež pravomocně odsouzena,“ uvedla vedoucí skupiny prevence kriminality Městské policie Prostějov Tereza Greplová s tím, že nepolepšitelnou zlodějku zřejmě opět čeká kriminál. „Svým jednáním dotyčná naplnila skutkovou podstatu trestného činu krádeže, proto strážníci celou věc předali Policii ČR k dalšímu opatření.“   (mik)