Nedobře skončilo setkání mezi mladými partnery z Prostějova. Na ulici se pohádali a mladá slečna se z obavy o své zdraví schovala před svým milým do domu. Že za sebou přibouchla vchodové dveře, vůbec nic neznamenalo. Rozlícený mladík totiž prokopl jejich skleněnou výplň. Přestože vzápětí utekl před strážníky, čeká ho nyní „mastná“ pokuta.

Návštěva u přítelkyně v sobotu 18. prosince nedopadla podle představ, a navíc vyjde hodně draho pro jednadvacetiletého muže. „Nejdříve došlo na ulici ke slovní hádce mezi partnery. Žena se obávala fyzického napadení, proto se schovala před svým druhem za vchodové dveře do bytového domu. Přítel neudržel nervy na uzdě a ze vzteku nohou vykopl skleněnou výplň u dveří. Jakmile si uvědomil, co provedl, tak raději z místa rychle utekl,“ sdělil k případu Petr Zapletal, zastupující tiskový mluvčí Městské policie Prostějov.

Partnerská mela se obešla bez újmy na zdraví. „Ke zranění ženy naštěstí nedošlo a způsobená škoda byla majiteli předběžně vyčíslena na částku 3 700 korun. Své chování bude výtržník vysvětlovat u správního orgánu pro podezření z přestupku proti majetku. Tam může byt udělena za takové počínání pokuta do výše padesáti tisíc korun,“ přidal Zapletal.