V Mořicích se bude konat legendární Revival festival, tentokrát již podvacáté. Jubilejní ročník oproti těm předešlým ztenčil svůj program z původně dvoudenního na jednodenní. I tak bude ale jistě o co stát. Vystoupí známé revivalové kapely z blízkého okolí, ale i třeba ze vzdálenějšího Slovenska. Největším lákadlem pak budou Morčata na útěku. Přijďte tuto sobotu 4. června do areálu TJ Sokol Mořice a přesvědčte se o tom, jak skvělá tato akce je!

„Festival, který patří mezi menší open-air moravské letní festivaly v termínu před začátkem prázdnin. Sice menší, ale co počtem je to jeden z největších festivalů revivalových kapel v České republice. Vracející se návštěvníci oceňují především pohodovou atmosféru, která na mnohatisícových festivalech často chybí,“ říkají o Revival festivalu Mořice pořadatelé. Vše vypukne v sobotu ve 13:00 hodin koncertem skupiny Saša Band ze ZUŠ Němčice nad Hanou. Postupně se pak představí Green Day Tribute z Bratislavy, Metallica revival z Prostějova, Absolute Bon Jovi revival a Black Sabbath Dio Tribute revival z Konice, Quercus AC/DC revival z Duban a Iron Maiden revival z Otrokovic. Speciálním hostem budou Morčata na útěku, která svou smršť započnou v 17:30 hodin. Podle jmenovaných kapel lze usoudit, že půjde o nadupanou akci ve stylu popu, rocku a metalu.

Občerstvení bude zajištěno, půjde o pivo značek Zubr, Litovel a Holba, ale i další alko a nealko nápoje. K jídlu pak bude k dispozici rychlé občerstvení nebo dobroty z grilu. Vstupné činí 350 korun pro dospělé na místě, pro děti od 10 do 15 let 60 korun. V předprodeji za lístek dáte 300 korun, koupíte jej na obecním úřadě v Mořicích ještě do pátku 3. června.

22 morice festival pozvanka tez