Všechno jednou končí. To stejné platí i o divadelní sezóně Divadla Point, kterou završí v pátek 10. června v 19:00 hodin komponovaným pořadem Zhasínání světel. Bude se na něm zpívat, tancovat, jíst, pít, smát a trochu i hrát divadlo... No prostě Point se vším, co má mít.

Divadlo Point odehrálo na jaře šest inscenací, mezi nimi Britney goes to heaven, Charleyova teta, Když se zhasne a Love you truly. Nakonec však i jeho sezóna dospěla ke konci a nyní tak uvede představení Zhasínání světel: Kabaret ke konci sezóny. A na co se na něm můžeme těšit? „Divadlo, pivo, víno, tanec, chlebíčky, pivo a ještě trocha toho divadla! To vše a víc! Budeme končit sezónu, tak to musíte s námi oslavit. Slavnostní zakončení divadelní sezóny 2021/2022 bude plné neotřelého humoru a známých i neznámých písniček. K vidění bude další díl nekonečného divadelního sitcomu Divadélko Domeček. Navštíví nás Fíbí a její okénko, levitující dervišové, krotitel zlatých rybek a budete svědky nejednoho převtělení,“ lákají členové Divadla Point. Účinkovat v inscenaci budou členové Pointu a jejich hosté. Rezervaci vstupenek učiňte co nejdříve prostřednictvím SMS zprávy na telefonním čísle 731 705 122 nebo na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Než Point zakončí sezónu, máte ještě šanci vidět předtím jedno jeho představení. Ve středu 8. června v 18:00 hodin uvede v rámci MEDartu hru Když se zhasne. V ní se střetnou dva manželské páry při vánočním večírku. Jedná se o jednu z nejhranějších komedií současnosti, v tomto představení se však objeví dva skutečné manželské páry.