Festival Keltská noc se pro dvouleté pauze vrací do Plumlova! A proto jsme si pro vás připravili velkou soutěž, aby si i vybraní z vás mohli užít festivalu a jeho nezaměnitelné atmosféry. Hned deset z vás může v PROSTĚJOVSKÉM Večerníku vyhrát vstupenku a dárkové předměty jako např. tričko, kšiltovku či placku s keltskou tematikou! A nyní pro vás máme druhý z pěti soutěžních týdnů – vždy jedna soutěžní otázka a dva vylosovaní šťastlivci.


2. SOUTĚŽNÍ OTÁZKA VELKÉ SOUTĚŽE ZNÍ:

Festival Keltská noc se koná:
A. na pláži U Vrbiček
B. na nádvoří zámku Plumlov
C. v areálu kempu Žralok

Nápověda: Správnou odpověď naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.keltska-noc.cz.

Své odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „KELTSKÁ NOC“. Zavolat svoji odpověď nám můžete také na známé telefonní číslo 582 333 433 či zaslat SMS zprávou na telefonní číslo 608 960 042, případně přijďte osobně do redakce na Vápenici 19.

Na odpovědi čekáme v redakci do pátku 24. června do 12:00 hodin. Další soutěžní otázka bude zveřejněna v následujícím tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku společně se správnou odpovědí a jmény dalších dvou výherců.

V minulém čísle jsme se ptali, kolikátý ročník Keltské noci se koná. Správná odpověď byla B) 19. Vylosováni byli Zbyněk HOŠŤÁLEK z Prostějova a Michal KOMÁREK z Prostějova.
O termínu vyzvednutí výhry budeme informovat v tištěném vydání.

 

19 keltska letak

 

 

 

 

 

 

IR