Festival Keltská noc se pro dvouleté pauze vrací do Plumlova! A proto jsme si pro vás připravili velkou soutěž, aby si i vybraní z vás mohli užít festivalu a jeho nezaměnitelné atmosféry. Hned deset z vás může v PROSTĚJOVSKÉM Večerníku vyhrát vstupenku a dárkové předměty jako např. tričko, kšiltovku či placku s keltskou tematikou! A nyní pro vás máme třetí z pěti soutěžních týdnů – vždy jedna soutěžní otázka a dva vylosovaní šťastlivci.

V minulém čísle jsme se ptali, kde se Keltská noc koná. Správná odpověď byla C) v areálu kempu Žralok. Vylosováni byli Marian BOROVSKÝ z Prostějova a František GRULICH z Kostelce na Hané.

Jednu volnou vstupenku si můžete vyzvednout v redakci PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v ulici Vápenice 19 již od úterý 28. června.

3. SOUTĚŽNÍ OTÁZKA VELKÉ SOUTĚŽE ZNÍ:

Letos pořadatelé připravili na čtvrtek (21. 7.) večer krásnou zahřívací akci, a sice Předvečer Keltské noci 2022! Co bude jedním z hlavních bodů programu?
A) workshop irských tanců
B) workshop výroba keltského oghamu
C) workshop keltského horoskopu

Nápověda: Správnou odpověď naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.keltska-noc.cz.

Své odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „KELTSKÁ NOC“. Zavolat svoji odpověď nám můžete také na známé telefonní číslo 582 333 433 či zaslat SMS zprávou na telefonní číslo 608 960 042, případně přijďte osobně do redakce na Vápenici 19.

Na odpovědi čekáme v redakci tentokrát až do čtvrtka 7. července do 12:00 hodin. Další soutěžní otázka bude zveřejněna v následujícím tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází až v pondělí 11. července, a to společně se správnou odpovědí a jmény hned čtyř výherců!

 

19 keltska letak