Jedna z prvních srpnových nocí patří v kempu Žralok v Plumlově tradičně uskupení Karel Kahovec, Viktor Sodoma a George & Beatovens. Tentokrát se na jejich koncert plný známých hitů můžete těšit v pátek 5. srpna od 20:00 hodin. O dvě hodiny dříve vystoupí ještě místní předkapela Kokeno.

Tato akce se v plumlovském kempu Žralok stala již tradicí. Každoročně tam můžete v rámci Srpnové noci navštívit koncert Karla Kahovce, Viktora Sodomy a George & Beatovens. „I tento rok uslyšíte jejich známé písně. Zazní Modřínů háj, Poprava blond holky, Paní v černém, Black is black, Zlatý důl nebo Hush,“ vzkazují pořadatelé. Předskokanem bude prostějovská kapela Kokeno, která bude hrát od 18:00 hodin. Kahovec, Sodoma a G & B navážou ve 20:00 hodin.

Karel Kahovec a Viktor Sodoma jsou legendární zpěváci českého bigbítu, kteří pravidelně vystupují za doprovodu skupiny George & Beatovens. Obsazení kapely se od dob, kdy v jejím čele stál zpěvák Petr Novák, výrazně proměnilo. Jediný, kdo ho pamatuje, je baskytarista Karel Novák, který v George & Beatovens působí jedenačtyřicet let. Za bicími sedí zkušený Petr Eichler, kytaru v ruce má Viktor Levitus. Za mikrofonem stojí Karel Kahovec, který zároveň hraje na kytaru. V několika písních si zazpívá i Viktor Sodoma.