Seriál Rock Maier Fest bude uzavřen tuto sobotu tradičním Guláš Rock Festem. Opět se můžete těšit na mnoho druhů výborných gulášů a bohatý doprovodný program včetně živé hudby, seskoku parašutistů nebo nafukovací atrakce. Teď už jen zajistit dobré počasí a hurá vyrazit!

Nejprve Burger Rock Fest, pak Rock Memory of a nakonec Guláš Rock Fest. Všechny tyto akce organizuje agentura HIT TRADE v rámci tradičního seriálu Rock Maier Fest. Uzavírat ho bude právě gulášová párty s rockem, na kterou mohou návštěvníci zavítat již od roku 2015.

Spojení dobrého jídla s muzikou je již tradičně osvědčeným receptem, jak přitáhnout návštěvníky. Pravidelně prodejci gulášů nabízejí víc než deset druhů včetně zvěřinového, jeleního, hovězího či pštrosího. Nejinak tomu bude i letos. „Kromě gulášů bude program zaměřen na všechny generace, připraveny budou seskoky parašutistů, nafukovací atrakce, přehlídka hasičů a podobně. Jako vždy půjde o program pro celé rodiny s tím, že děti do 12 let budou mít vstup zdarma,“ zve Petr Zlámal, ředitel pořádající umělecké agentury HIT TRADE.

Tradičně vystoupí na akci i několik kapel. Mezi nimi ZZ Top revival, Smokie revival, Sláva Bend, Uriah Heep, Suzi Quatro revival a Majestico Muzikus. „Jde z naší strany o tradiční akci, která posloužila v nedávné minulosti spoustě ostatních organizátorů k podobným akcím. Chtěl bych pozvat všechny, kteří mají rádi výbornou rockovou i popovou muziku, ale rovněž ty, kteří se chtějí akce zúčastnit jako výrobci nebo prodejci gulášů,“ dodal Zlámal.

Akce s názvem Guláš Rock Fest se uskuteční v sobotu 13. srpna na pláži U Vrbiček na plumlovské přehradě a první kapela vystoupí už od 15.00 hodin. Stejně jako všechny předchozí události se i tato koná pod záštitou náměstka primátora Jiřího Pospíšila a výtěžek je věnován na pomoc bratrům Ivo a Davidovi Dostálovým.

 

KDY: SOBOTA 13. SRPNA, 15:00 HODIN

KDE: PLÁŽ U VRBIČEK, PLUMLOVSKÁ PŘEHRADA

 

32 svozy

 

32 gulas letak