Prostějovské Divadlo Point tento pátek 16. září v 19:00 hodin odehraje v nové sezóně svoji první hru. Bude jí Charleyova teta. Jde o komedii, kterou si připravila další generace Pointu. Vstupenky je vhodné si předem rezervovat na webových stránkách divadla.

Uplynulý pátek 9. září Divadlo Point v Prostějově zahájilo svou 18. sezónu kabaretem s názvem Rozsvěcení světel. Jak avizovali členové souboru, tak také učinili – návštěvníci viděli neviděné, slyšeli neslyšené a ucítili necítěné… Už během týdne také, ne tak úplně nečekaně, hlásili, že mají vyprodáno.

Nyní divadlo představí hru Brandona Thomase Charleyova teta. Tuto klasickou komedii v nejnovějším provedení uvede další generace Divadla Point. „Jak vybruslit ze situace, kdy je k obědu pozvána brazilská teta a zrovna není žádná dáma po ruce? Dokážou si s tím poradit tři oxfordští studenti a pomůže jim to k tomu, aby získali srdce svých vyvolených? A jak to zkomplikuje rozzuřený strýček? Brazílie? Kde to je? Káva, samba, karneval!!!“ zní popis hry. Na všechny tyto otázky můžete znát odpověď již tento pátek.

Lístky je možné si rezervovat na webových stránkách divadla. A jak víme, u představení Pointu vždy rychle mizí, takže to udělejte raději co nejdřív, ať máte jistotu, že budete mít kde sedět!

 

37 point letak