Sobotní podvečer při Hanáckých slavnostech patřil první dámě české country. Věra Martinová s kapelou vystoupila na prostějovském náměstí a její písničky hladily po duši. Dobře naladěné publikum ji doprovázelo neutuchajícím potleskem, většina diváků si pak písničky broukala společně se zpěvačkou.

„Já jsem v mládí country příliš v lásce neměl, ale od té doby, co jsem začal poslouchat písničky Wabiho Daňka a Věry Martinové, nedám na tento žánr dopustit. Když jsem se dozvěděl, že dnes v Prostějově vystoupí právě Věra Martinová, odložil jsem odjezd na dovolenou a jsem tady,“ svěřil se Večerníku Milan Hradil, který si pracně vydobyl místo v publiku hned těsně pod pódiem. Věra Martinová své příznivce nezklamala a její písně doslova hladily po duši. „Víte, kolik růží mám ve svých písničkách? No přece plnou náruč,“ narazila s úsměvem na jeden ze svých největších hitů Věra Martinová.

Prostějovští příznivci se dočkali i těch nejznámějších písniček, které Věra Martinová za svoji letitou kariéru nazpívala. Diváci tak aplaudovali hitům Až na vrcholky hor, Dál jen vejdi, Jednou jsi cowboy, Malý dům nad skálou a mnohé další.