Prostějovské Divadlo Point v sobotu 24. září v 19:00 hodin opět uvede oblíbenou hru Love you truly pojednávající o dvojici, která právě prožívá izolaci v době koronavirové. Tohle koronadrama se na téma dívá s odstupem času, proto je jeho zpracování již jaksi odlehčené, brané s nadhledem. Vstupenky na představení rychle mizí, tak neváhejte s jejich nákupem!

Hra Love you truly v podání Divadla Point vrátí diváky v čase. Pojednává o tom, co s námi dokáže udělat pandemie, jejíž počátky datujeme zhruba do března roku 2020. „Téma reaguje na situaci, již jsme teď čerstvě všichni prožili. Hra je o dvou lidech procházejících izolací způsobenou koronavirem. Patří do ranku takzvaných koronadramat, s nimiž se pochopitelně roztrhl pytel,“ vyjádřil se ke hře ředitel divadla Aleš Procházka.

A o čem hra je? To není tak úplně jisté… „Covid-19, úplně jiná pandemie, nebo prostě jakékoli nebezpečí za okny? Love story, nebo brutální masakr? Psychologické drama, nebo absurdní fraška? Pro Sáru a Maxe není nucená karanténa žádný problém. Doopravdy se totiž milují. Sára Maxovi naprosto rozumí a Max by pro ochranu Sáry udělal cokoli. Oba si konečně plní své sny! Maxův román nabývá na kvalitě díky online workshopu s Leonardem a Sářina touha po miminku se odráží v její péči o chlebový kvásek jménem Emil. Jsou odpočatí a fit jako nikdy předtím. Ale co dál? Kdy je správné izolaci ukončit? Pomine hrozba vůbec někdy? Vydrží naše láska? Proč se radši nezabijeme? A hlavně: Kdo je tady blázen?“ Je jasné, že půjde o komedii, při jejímž sledování se budete smíchy popadat za břicho. Tak určitě zajděte!