Prostějovské Divadlo Point nabídne v tomto týdnu obecenstvu hned dvě představení. První z komedií Když se zhasne bude hrát již tuto středu. Druhou s názvem Britney goes to heaven pak uvede v sobotu 15. října v 19:00 hodin. A když hraje Point, máte jistotu, že to bude stát za to. Ostatně PROSTĚJOVSKÝ Večerník mediálním partnerem amatérského souboru, z něhož doslova čiší nadšení.

Divadlo Point v Prostějově hraje nejčastěji komedie, na nichž se schází početné publikum. Nejinak tomu bude i v nadcházejícím týdnu, kdy uvede hned dvě hry, lístky na ně ovšem rychle mizí. Nejprve můžete zajít ve středu na komedii Když se zhasne Romana Vencla a Michaely Doleželové. „Dva manželské páry a jejich vánoční večírek. Trevor a Nina jsou manželský pár z vyšší newyorské společnosti. Pořádají svůj tradiční večírek a jedinými pozvanými jsou poněkud výstřední manželé Imelda a Artur. Roli bude hrát předmanželská smlouva, kvůli níž se vánoční večírek promění v rozvodové bitevní pole. Jde o jednu z nejhranějších divadelních komedií současnosti v podání skutečných manželských párů,“ zní její popis.

O tři dny později poté můžete zhlédnout v prostorách divadla na Husově náměstí hru Petra Kolečka Britney goes to heaven. „Pět mrtvých se setkává v mezičase a meziprostoru. Nudí se, nerozumí si, nevědí, kde jsou, kam jdou a každý se s tímto mezidobím vyrovnává po svém.“

Herci Pointu vám určitě zajistí v obou případech zábavný večer.

 

KDY: STŘEDA 12. a SOBOTA 15. ŘÍJNA, 19:00 HODIN

KDE: DIVADLO POINT, HUSOVO NÁM. 91, PROSTĚJOV