V rámci adventního turné zavítá skladatel, zpěvák a spisovatel Richard Pachman do Prostějova, kde se představí v sobotu 17. prosince. Návštěvníci Husova sboru uvidí a uslyší i herečku a zpěvačku Ditu Hořínkovou, která turné absolvuje společně s rodákem z nedaleké Olomouce. Chybět nebudou slavnostní písně, posluchači se mohou těšit na příběh narození Ježíše a připomenuty budou i vánoční tradice.

 

„Jsem velmi rád, že se po roce opět vypravíme do nádherných duchovních a většinou historických míst naší vlasti a že si spolu s publikem zazpíváme krásné adventní a vánoční melodie. Letošní adventní koncerty budou mít podobu vánoční hry o narození Ježíše Krista, kterou připomeneme křesťanskou podstatu Vánoc,“ prozradil před sváteční akcí Richard Pachman.

Týden do Štědrého dne se tak mají návštěvníci opravdu na co těšit. Vedle zážitku budou moci také přispět na dobrou věc. „Velmi se na naše publikum i na předvánoční atmosféru těším. Výtěžek z turné věnujeme jako každým rokem Dětskému centru v Choceradech,“ doplnil Pachman.

Předprodej vstupenek je stále možný na portále ticketstream.cz, lístky budou k dispozici také přímo na místě před zahájením koncertu.

 

KDY: SOBOTA 17. PROSINCE 2022, 17.00 HODIN

KDE: HUSŮV SBOR, DEMELOVA 1, PROSTĚJOV