Vokální seskupení 4TET zavítalo do v Městského divadla a svými neuvěřitelnými pěveckými, ale i hereckými výkony a nápady ohromilo přítomné diváky. Kvarteto ve složení Jiří Korn, Jiří Škorpík, Dušan Kollár a David Uličník předvedlo divákům neotřelou podívanou a všem příchozím přineslo další nezapomenutelný zážitek díky energické show, řadě skvělých vokálních výkonů, překvapivě originálnímu pojetí aranžmá, ale i osobitému humoru. O zájmu publika svědčilo vyprodané divadlo do posledního místečka.

 

 Precizně přednesené čtyřhlasy i netradičně zazpívané známé písně jsou stále hlavním tématem kvarteta. Čtyři odlišné hlasy se vzájemně skvěle doplňují a proplétají. Když se ke zpěvu přidají i osobité kostýmy a taneční kreace, zdárně okořeněné o zajímavý a nevtíravý humor, nelze se divit, že tato vystoupení jsou vždy nezapomenutelná. V úterý se o tom mohli opět na vlastní oči přesvědčit i návštěvníci divadla, kteří s potěšením sledovali výkony všech aktérů na jevišti.

„Byl to skvělý zážitek, není divu, že jejich vystoupení bývají vyvrcholením jak prestižních akcí, tak společenských událostí. Neuvěřitelná profesionalita a nádherné zpracování spousty známých písní. Navíc krásné kostýmy a řada vtipných momentů, které přitom vypadaly tak přirozeně. Věřím, že si to všichni naši návštěvníci užili. Nezbývá mi než poděkovat za nádherný kulturní zážitek,“ s potěšením konstatovala ředitelka Městského divadla v Prostějově Jana Maršálková.