Pořádně nabitý je program Divadla Point na konec ledna a následně i na únor. Celkem přinese šest různých akcí. A to doslova, zdaleka totiž nepůjde jen o hry. Ty uvede čtyři, zároveň ale také přinese únor vernisáž a v jeho závěru také půlení světel – tedy završení první poloviny divadelní sezóny.

 

Pokud jde o hry, půjde o dva starší kousky a dvě hry, které měly premiéru loni. Jako již osvědčenou klasiku Point uvede Miluji svůj mobil a Když se zhasne. V obou případech jde o komedie, častým tématem jsou vztahy. V případě Love you truly od J. Monteria půjde do tuhého, lidé si totiž připomenou koronavirus a to, jak s člověkem dokázal zamávat. Zvlášť když nežil v domácnosti sám a s protějškem se neshodoval na závažnosti hrozby. Půjde rovněž o nejkratší z děl. A pak tu bude rovněž komedie Britney goes to heaven, kterou vás provede nestárnoucí hit Britney Spears Baby. One more time. Svatý Petr například dostává touto hrou zcela jiný rozměr. Stejně jako úvaha o tom, co je dobro a co zlo či kdy se z člověka stává hříšník…

Kromě her ale divadlo nabídne rovněž i ojedinělou příležitost. V pátek 3. února od 20.00 hodin proběhne v sídle Divadla Point na Husově náměstí vernisáž výstavy obrazů Hany Matouškové. Následně bude možné je zhlédnout před a krátce po představeních. Únorový program divadlo završí ohlédnutím za první polovinou sezóny, tedy Půlením světel.