Na pořádný nářez se mohou těšit fanoušci kultovní kapely Pražský výběr, která vystoupí ve svém původním složení ve Společenském domě v Prostějově. Chybět nebude Michal Kocáb, Michal Pavlíček, Vilém Čok, Klaudius Kryšpín a Jiří Hrubeš. S těmito legendami dorazí i stálý host v podání DJ Roxtara. Předskokankou kapely bude místní nadějná zpěvačka Gabriela V.G.

 

„Jsem rád, že do Prostějova přijede kultovní kapela Pražský výběr, na které nejeden z nás vyrůstal, poslouchali jsme je už jako mladí. Návštěvníci se mají rozhodně na co těšit, chybět nebudou nestárnoucí hity i původní složení kapely. Myslím si, že nás čeká další nezapomenutelný večer. A ten by bylo škoda si nechat ujít,“ prozradil hlavní pořadatel akce Tomáš „Mamut“ Grepl.

Koncert Pražského výběru se měl uskutečnit už loni v listopadu, ale z důvodu zdravotní indispozice hlavního pořadatele musel být přeložen. „Bohužel to loni nešlo jinak, ale jsem rád, že se podařilo dohodnout nový termín. Vstupenky zůstávají samozřejmě v platnosti, a kdo by se rozmyslel až na poslední chvíli, tak i na místě bude možné si ještě lístky zakoupit,“ dodal Grepl.

 

KDY: 22. DUBNA 2023, 19:00 HODIN

KDE: SPOLEČENSKÝ DŮM, KOMENSKÉHO 4142/6, PROSTĚJOV