S tradicí aprílových koncertů mohli i letos počítat v Čelechovicích na Hané. Zdejší Sokol uspořádal v sokolovně akci, která potěšila zejména milovníky hudby. Ale ne pouze je.

„Představil se dechový soubor ZUŠ z Prostějova. Předvedl takový průřez skladbami, zazněly třeba skladby muzikálové. Šest písniček bylo zpívaných, představila se třeba Zuzana Kožnárková,“ pověděla za organizátory Milada Dosedělová.

Kromě hudby se mohli návštěvníci těšit i na jarní a velikonoční výrobky. „Měli jsme tu jarní výstavu. Něco bylo na koukání, něco na prodej. Vystavovaly hlavně děti z mateřské a základní školy. Některé výrobky byly vystavené přímo v sále a udělaly takovou podmalbu koncertu,“ sdělila Dosedělová.

Na nezájem lidí si organizátoři rozhodně nemohli stěžovat. „Po delší době jsme měli zaplněný sál. Museli jsme do sálu nastěhovat další židle a také otevřít balkón,“ konstatovala organizátorka s tím, že akce povedla. „Řada účastníků pak vyrazila ke zrekonstruovanému kiosku. Lidi si tam šli pro něco dobrého, i když zrovna nepřálo počasí,“ připomněla.