Lidskou aktivitu a tvořivost žádný covid zastavit nemůže. Důkazem je i činnost prostějovské ZUŠky, která ani v době, jež kultuře absolutně nepřeje, rozhodně nezahálí, naopak přichází s novinkou! Tou se stal nový on-line měsíčník ZUŠNOVINKY.

 

Prostřednictvím jeho prvního nedávno vydaného čísla mohou zájemci nahlédnout do života prostějovské „zušky“. Dočtou se o všech novinkách ve škole, o připravovaných a proběhlých akcích, výstavách, koncertech a představení všech oborů. Mohou se tak třeba dozvědět, že úspěšná společná akce „ZUŠka těší mě“, která proběhla loni v září na prostějovském náměstí, by se letos v červnu měla dočkat svého pokračování.

„Od 12. října probíhá hudební výuka distančně. Snažili jsme se žáky připravit na vánoční programy, bohužel koncerty se nemohly uskutečnit. Zejména u mladších ročníků moc děkujeme za spolupráci s rodiči,“ vzkázala mimo jiné ředitelka ZUŠky Eliška Kunčíková. První březnové číslo on-line měsíčníku ZUŠNOVINKY najdou zájemci na internetových stránkách www.zusprostejov.cz v sekci ´Aktuality´. A nebo také z exkluzivního rozhovoru s ředitelkou prostějovské ZUŠ, který Večerník připravuje do příštího vydání.