Spojení dobrého jídla, piva a muziky lidé vždy přijímali s nadšením. Právě na něj se rozhodla vsadit agentura HIT TRADE, která již řadu let pořádá oblíbené akce na pláži U Vrbiček u plumlovské přehrady. Výsledkem je Burger Rock Fest chystaný již na nadcházející sobotu. Ten se stane první z celkem tří letošních akcí v rámci seriálu Rock Maier Fest.

 

KDY: SOBOTA 19. ČERVNA 2021, 15.00 HODIN

KDE: PLÁŽ U VRBIČEK, PLUMLOVSKÁ PŘEHRADA

„Hodláme uspořádat premiérový ročník takzvaného rychlého občerstvení ve stylu burgerů, hot-dogů, langošů a podobně. Účast nám přislíbili odborníci a specialisté, kteří jsou mistry v kuchařském umění, například Angel grill Foodtruck, Pluhař Foottruck, Zámecká zahrádka Konice, restaurace U Hudečků, restaurace u Chmelů, pan Křupka a Národní dům, občerstvení Sandokan, Létající Langoše, občerstvení Max, občerstvení U Dvou přátel, a spousty dalších partnerů, se kterými je pan Kocourek v jednání. Chceme návštěvníkům zpříjemnit sobotní odpoledne a po tak dlouhé době jim nabídnout nevšední odpočinek a zábavu spojenou s dobrým jídlem a skvělou muzikou, na kterou se mohou všichni těšit už 19. června od 15.00 hodin,“ představuje akci Petr Zlámal s tím, že připraveny budou i trdelníky, francouzské palačinky a jiné laskominy. Zábavu pro rodiny s dětmi jako jsou skákací hrady a podobně, zajistí provozovatel areálu Radek Kocourek.

V hudební části akce se představí známé či méně známé regionální kapely Keks, Elán Haná, Suzi Quatro revival, STZ známější pod přezdívkou Pytlíkova banda, AC/DC revival a Sláva bend, která vše zahájí.