Prostějovské léto má před sebou letošní druhý koncertní čtvrtek. Tentokrát se dočkají všichni rockoví příznivci, kteří se mohou těšit na kapelu MŇÁGA A ŽĎORP. Ta se na velké stage před radnicí představí už tento čtvrtek 29. července ve 20:00 hodin.

Čtvrteční program však poběží již od půl páté a otevřou jej dvě předkapely Hard a Fragment. Celá akce je stejně jako všechny ostatní v rámci Prostějovského léta zdarma.

Zatímco první zastávka Prostějovského léta přilákala spíše mladší obecenstvo díky hudebníkovi Stein27, nyní se mohou těšit všichni fanoušci klasického rocku v podání ikonické kapely Mňága A Žďorp v čele s frontmanem kapely Petrem Fialou. Společně s jednou s nejvýraznějších kapel porevoluční éry si tak budete moci zazpívat staré známé hity Písnička pro tebe či Hodinový hotel.

„Chtěla bych pozvat všechny fanoušky této vynikající rockové skupiny. Oproti první akci by mělo být postavené velké pódium před radnicí a pro fanoušky budou připraveny dva sektory. Hudební program začne už od odpoledne a věřím, že i předkapely potěší prostějovské publikum. Vstup je jako vždy zdarma a občerstvení bude na místě zajištěno. Při vstupu do zmíněných sektorů se však bude nutné prokázat negativním testem, prodělanou nemocí nebo potvrzením o očkování,“ vzkázala Milada Sokolová, náměstkyně primátora Statutárního města Prostějov.

Před večerním hlavním „chodem“ přijdou na řadu ještě dvě další kapely. Už od 16:30 hodin se můžete těšit na kapelu Hard a od osmnácté hodiny přijde řada na skupinu Fragment. Kromě hudebního programu se dočkají také i ti nejmenší, kdy pro ně bude od šesté hodiny připraven program s názvem Hrátky se zvířátky, o který se postará Ekocentrum Iris.

 

KDY: ČTVRTEK 29. ČERVENCE, 20:00 HODIN

KDE: NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA, PROSTĚJOV