Dlouho dopředu naplánovaný koncert Jakuba Smolíka musel být nakonec zrušen. Na jeho vystoupení se totiž v předprodeji neprodalo dostatečné množství vstupenek, takže se vedení obce rozhodlo s agenturou dohodnout na zrušení. Již zakoupené lístky je možné vracet na obecním úřadě v Určicích.

 

Slabý zájem potvrdil Večerníku starosta Určic. „Prodaných vstupenek na vystoupení známého umělce bylo opravdu málo, tak jsme se rozhodli raději dopředu předprodej ukončit a s agenturou jsme se domluvili na zrušení koncertu. Takto by si to zřejmě příliš fanoušci neužili, to stejné platí také pro interpreta. Zdá se mi, že lidé se po tom covidovém období stále trochu bojí sdružovat, ale těžko říct, zda je tohle ten pravý důvod nízkého předprodeje,“ prozradil ke zrušení koncertu starosta Určic Petr Kouřil.

I když museli v Určicích tento koncert zrušit, na dalších kulturních akcích se nic nemění. „Bohužel i takové události se někdy přihodí. Na naší snaze pořádat kulturní akce se však nic nemění a všichni občané i návštěvníci se mohou těšit na další řadu akcí, které již u nás mají tradici, ale také na nějaké novinky,“ dodal starosta.