Po roční pauze způsobené pandemií koronaviru se vrací oblíbená Vánoční jízda Prostějovem. V letošním roce se uskuteční v sobotu na první svátek vánoční. Sraz účastníků je naplánován na 18 hodin a v 18.30 by měl odstartovat odjezd na spanilou jízdu městem. Cílovou zastávkou bude o hodinu později parkoviště u Kauflandu v Olomoucké ulici. Na své si o den dříve přijdou také motorkáři.

 

K jízdě se může přidat každý, kdo projeví zájem, vystrojená vozidla tak může doprovodit. Po dojezdu do Olomoucké ulice bude následovat setkání všech příznivců spanilé jízdy a program zakončí vzájemné přání co nejklidnějšího prožití vánočních svátků.

Kromě milovníků aut si na své přijdou také motorkáři, kteří se už poosmé v řadě sejdou na Štědrý den v pátek od 11.00 hodin, tentokrát ale na parkovišti u koupaliště Koupelky. Po krátkém školení bezpečné jízdy se pak účastníci vypraví přes město na náměstí T. G. Masaryka, tam u vánočního stromu bude celá akce zakončena. Organizátoři prosí všechny účastníky o dodržování veškerých předpisů bezpečné jízdy. V případě sněhové nadílky se vánoční vyjížďka motocyklů ruší, ale program s přáním klidných svátků u vánočního stromu zůstává v platnosti.  

 

KDY: SOBOTA 25. PROSINCE 2021, 18:00 HODIN

KDE: SRAZ PŘED OC ALBERT, PLUMLOVSKÁ 456, PROSTĚJOV