Vyhrajte pro celou třídu jízdu na ZÁMEK ZA SVĚRÁKY, vstupenky na ROCK U PŘEHRADY či na festival KELTSKÁ NOC, výlet na HRAD nebo do AQUAPARKU, poukazy na útratu v restauraci, kebab či pizzu pro každého, ale také lístky do prostějovského kina i na „letňák“, vstupenky na olomouckou Floru, hodnotné balíčky kosmetiky či pivko na oslavu… V neposlední řadě vás vybavíme symboly PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.

Od dnešního dne, tj. úterý 9. května, můžete hlasovat v prvním semifinálovém kole naší tradiční soutěže „O nejoriginálnější tablo PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku 2023“. Nyní už je tedy jen na vás, abyste z nich zvolili to nejzajímavější, přičemž do finále postoupí hned kvarteto nejlepších. Novinkou oproti předešlým ročníkům je navýšení počtu účastníků, kterých je hned šestnáct namísto dosavadních dvanácti. V každém klání tak mělo usilovat o vaši přízeň osmička přihlášených či redakcí vybraných tabel.

Při přípravě úvodního dějství ale došlo lidský nedopatřením při přípravě k záměně u fotografie čísla 7, kde jsme místo avizované třídy 4.TS ze SOŠPO zveřejnili tablo třídy 4.A z Trivisu. A jelikož text v tištěném vydání zůstává „sošpácký“ a foto „trivisácké“, rozhodli jsme z tohoto důvodu v rámci zachování objektivity a a regulérnosti hlasování obě dvě maturitní třídy přesunout do druhého kola, v němž se tedy utká celkem devět tříd. Dnes můžete hlasovat ze sedmičky vyvolených. Omlouváme za pochybení redaktora a děkujeme za pochopení.

Jen dodejme, že pravidla postupu se mění následovně: z 1. kola postoupí dle pravidel plánované první kvarteto, z tohoto druhého to bude hned pět tabel. Finálového kola se tak zúčastní celkem 9 nejlepších!

A i letos mohou první tři vyhrát spoustu atraktivních cen, jimiž budou stejně jako loni například výlet na hrad Šternberk, návštěva ROCK OF MEMORY u plumlovské přehrady, lístky do prostějovského kina Metro 70 či letního kina v Mostkovicích, návštěva zdejší restaurace či bohatá nadílka pizzy. Nově se mohou ti nejúspěšnější vypravit na zámek do Čech pod Kosířem, navštívit mezinárodní hudební festival KELTSKÁ NOC nebo si pochutnat na kebabu a slečny se potěšit z kosmetiky od Annabisu. Plnoletí si mohou dát na oslavu maturity pivo od našich dvou partnerů. V neposlední řadě na vás nezapomněl ani PROSTĚJOVSKÝ Večerník.

Bohatá nadílka, co říkáte?

Poprvé hlasovat budete moci od úterý 9. května, 8.00 hodin až do pátku 12. května 2023, 18.00 hodin,

a to těmito třemi způsoby:

1. prostřednictvím banneru na www.vecernikpv.cz (z každé IP adresy lze hlasovat jednou za dvě hodiny)

2. e-mailem na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

3. SMS zprávou na telefonním čísle 608 960 042

Výsledky prvního semifinálového kola zveřejníme v následujícím vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Do finálového souboje postoupí čtyři tabla s nejvyšším počtem hlasů. Zároveň bude hned od pondělí 15. května spuštěno druhé semifinálové klání se stejným postupovým klíčem.

Velké finále odstartuje v pondělí 22. května a hlasovat v něm budete moci celých 14 dní. Konečné výsledky budou známy v pondělí 5. června! Slavnostní předání cen pak plánujeme na středu 14. června.

Vše o prvním kole najdete ZDE

  

CO MŮŽETE ZÍSKAT?

 I. místo  CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 104 900 Kč 

  • volný vstup pro celou třídu na 1 den mezinárodního hudebního festivalu KELTSKÁ NOC 2023 - PLUMLOV (20. až 22. července 2023 v kempu Žralok) v hodnotě 17 700 korun )

  • kosmetické balíčky pro celou třídu od firmy ANNABIS v hodnotě 6 000 korun (www.annabis.cz) 
  • volný vstup na prohlídku ZÁMKU A EXPOZICE SVĚRÁKŮ v Čechách pod Kosířem pro celou třídu v hodnotě 4 200 korun (www.zamekcechy.cz)

  • pizza pro celou třídu (cca 25 ks) od společnosti VOSÍME.CZ v hodnotě 4 000 korun (vosime.cz)

  • voucher na konzumaci k návštěvě restaurace PROSTĚJOVSKÝ ŠNYT pro celou třídu v hodnotě 3 000 korun (www.snytpv.cz)

  • celoroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 12 kalendářních měsíců pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 70 000 korun!

   

 

 

II. místo CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 60 050 Kč

  • autobusový výlet na HRAD ŠTERNBERK v hodnotě 10 000 korun (www.hrad-sternberk.cz a www.autobusykonecny.cz)

  •  sud piva z prodejny PROSTĚJOVSKÝ PRAMEN a volný vstup na exkurzi do minipivovaru v Náměšti na Hané s degustací v hodnotě 5 000 korun

  • volný vstup na po dohodě zvolené představení pro celou třídu v kině METRO 70 v hodnotě 4 500 korun (www.metro70.cz)

  •  kebab pro celou třídu (cca 30 ks á 100 Kč) od společnosti KEBAB HOUSE v hodnotě 3 000 korun (kebab.hause.prostejov)

  •  voucher pro jednorázový vstup do prostějovského aquaparku v Krasické ulici pro celou třídu v hodnotě 3 000 korun (www.dsp-pv.cz)

  • půlroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 6 kalendářních měsíců pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 35 000 korun!

   19 vecernik  

 

 

III. místo CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 35 500 Kč

  • volný vstup pro celou třídu na festival ROCK MAIER FEST – ROCK MEMORY OF XVI. (15. července 2023, pláž U Vrbiček) v hodnotě 4 500 korun (www.hittrade.cz)

  • volný vstup na bowling pro celou třídu v Bowling Palace v prostějovské ulici Újezd v hodnotě 4 000 korun (www.bowlingpalace.cz)

  • volný vstup pro celou třídu na po dohodě zvolené představení v letním kině Mostkovice v hodnotě 3 000 korun (www.letnikino.cz)

  • volný vstup pro celou třídu na po dohodě zvolenou akci výstaviště Flora Olomouc v hodnotě 3 000 korun (www.flora-ol.cz)

  • pivo z Pivovaru JADRNÍČEK v hodnotě 1 000 korun (www.pivovarjadrnicek.cz)

  • čtvrtroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 3 kalendářní měsíce pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 20 000 korun!

 19 rockofmemory19 metro7019 zamek cechypk  19 vosime19 snyt19 vecernik