Vyberte si ze semifinálové šestky! Hlasovat můžete od pondělí 13. května, 8:00 hodin až do pátku 17. května 2024 do 12:00 hodin.

 

20 01 zdravka1. Anatomie zdravky.

Podařenými kresbami lidských orgánů i kostí, jimž vévodí lebka, doplnili své tablo studenti třídy 4. B prostějovské zdravky své tablo v prodejně Maso – Uzeniny Makovec na náměstí TGM.

20 02 artecon2. S kým spí Art Econ?

Víš, s kým spíš? Tuto zásadní otázku kladou svým ratolestem mnozí z rodičů maturantů napříč všemi školami. Odpovědět se na ni pokusila třída 4. NG z Art Econu v cyklo prodejně Dokolakolem na Žižkově náměstí.

20 03 trivis3. Retro Trivis.

„Starý desky jsou hezký, starý desky nepatří do popelnice, starý desky patří na gramofon,“ řekli si zřejmě maturanti ze 4. B střední školy Trivis, kteří vystavili své retro tablo v prodejně T-Mobile na náměstí TGM.

20 04 prumka4. Průmyslovka klade odpor.

Do komplikovaného elektrického obvodu se zapojili studenti třídy E4 ze SOŠ Průmyslové a SOU Strojírenského na tablu umístěném v prodejně Foto PV na Žižkově náměstí.

20 05 gjw5. GJW rozdalo karty.

Vyhrát s dobrými kartami není umění, větší úspěch je, pokud i s horšími kartami sehrajete dobrou hru. To minimálně tuší studenti 8. B GJW, kteří mají své tablo v bývalé cukrárně AIDA na nám. E. Husserla.

20 06 prumka gangy6. Gangy z Lidické.

 

Do mafiánských dob jako vystřižených z filmu Kmotr se vrátili studenti třídy 4. A SOŠ Průmyslové a SOU Strojírenského na tablu, které je k vidění v prodejně Klenoty U Muzea na náměstí TGM.

 

 

Hlasujte v anketě zde:

2. kolo soutěže O NEJLEPŠÍ TABLO PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku 2024
  • 4. B, SZŠ, Maso-Uzeniny Makovec, náměstí TGM (605)
  • 4. NG, Art Econ, cykloprodejna Dokolakolem, Žižkovo náměstí (17)
  • 4. B, Trivis, T-Mobile, nám. TGM (175)
  • E4, SOŠ Průmyslová a SOU Strojírenské, Foto PV, Žižkovo náměstí (10)
  • 8. B. GJW, bývalá cukrárna AIDA, nám. E. Husserla (397)
  • 4. A, SOŠ Průmyslová a SOU Strojírenské, Klenoty U Muzea, nám. TGM (7)

 

Další informace: Pravidla soutěže | Ceny soutěže

19 tabla partneri 2024