Po čtyřech týdnech pilného hlasování skončila naše velká soutěž O nejoriginálnější tablo PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Všechny hlasy, které jste nám posílali na naše webové stránky www.vecernikpv.cz, na e-mailovou adresu editorTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a prostřednictvím SMS na číslo 608 960 042, jsme sečetli a nyní vám přinášíme konečné výsledky!

Letošní ročník se opět těšil velkému zájmu ze strany hlasujících. Během velkého finále přitom došlo k nevídanému obratu. Dlouho bezpečně vedoucí tandem tabel z prostějovské „zdravky“ nakonec zdrcujícím finišem přeskočili „Wichterlovi studenti“ z reálky.  

KDO VYHRÁL?

VÍTĚZEM naší soutěže se nakonec s celkovým počtem 4 390 hlasů stala

 6. N z RG a ZŠ Otto Wichterleho 

 

Zvítězilo tablo z výlohy prodejny Kitos na náměstí E. Husserla, na němž se studenti naplno přihlásili k odkazu slavného prostějovského rodáka, který proslul zejména vynálezem kontaktních čoček.

Studenti 6. N z RG a ZŠ Otto Wichterleho se díky tomu mohou těšit na pizzu pro celou třídu od Vosíme a vstupenky pro celou třídu na libovolné představení do kina Metro 70.

 

DRUHÉ MÍSTO s celkem 4 264 hlasy obsadila

4. A ze Střední zdravotnické školy

Stříbro míří ke studentům, kteří vytvořili tablo, jež je k vidění v prodejně Tasam na Žižkově náměstí. Pohráli si na něm s barvami, jimiž se obvykle zobrazuje krevní oběh, tedy červenou a modrou.  

4. A ze SZŠ od nás dostane vstupenky pro celou třídu do Zoo Olomouc a bude si moci také zahrát bowling v Bowling Palace v ulici Újezd.

 

TŘETÍ MÍSTO s celkem 2 307 hlasy získali studenti 

4. B ze Střední zdravotnické školy  

 

Bronz bere tablo umístěné v prodejně Maso – Uzeniny Makovec na náměstí TGM, které je doplněno podařenými kresbami lidských orgánů i kostí.

Tato třída se může těšit na vstupenky pro celou třídu na libovolné představení do Letního kina Mostkovice.

 

 

 

Konečné výsledky:

1. 6.N, RG a ZŠ Otto Wichterleho, Kitos, nám. E. Husserla               4 390 hlasů

2. 4. A, SZŠ, Tasam, Žižkovo náměstí                                                 4 264 hlasů

3. 4. B, SZŠ, Maso – Uzeniny Makovec, náměstí TGM                      2 307 hlasů

4. 8. B. GJW, bývalá cukrárna AIDA, nám. E. Husserla                         549 hlasů

5. 4. A/TCH, Švehlova SŠ, kadeřnictví Lucie nám. E. Husserla             522 hlasů 

6. 4. B, Trivis, T-Mobile, nám. TGM                                                       41 hlasů 

 

19 tabla partneri 2024

KONTAKTUJTE NÁS!

Pro převzetí cen je nezbytné, aby nás zástupci vítězných tříd v průběhu tohoto týdne kontaktovali na telefonním čísle 776 159 120. Je třeba se s nimi domluvit na předání jejich výher. Předpokládaný termín předání všech cen je středa 12. června 15:00 hodin.