Také poslední sezona byla z pohledu prostějovských mládežnických družstev extrémně úspěšná. Týmy TK AGROFERT na tuzemských šampionátech vybojovaly čtyři tituly a přidaly jednu bronzovou medaili. S takovou bilancí se nemůže pochlubit žádný jiný klub na území České republiky. Výsledky opakovaně potvrdily, že centrem mládežnického tenisu je právě Prostějov, který umí pracovat s talentovanými hráči a stará se o budoucnost celého českého tenisu.

„V našem klubu se snažíme dělat pro mladé tenisty maximum. Udržet se mezi nejlepšími je těžké, nám se to ale už třetí desetiletí daří. Zásluhou trenérů, vedení klubu i rodičů. Všichni na získaných medailích mají svůj podíl. Je to výsledek společné práce, díky tomu je společná také radost, kterou máme. Všichni si zaslouží velké uznání. Po složitém období se dokázali vrátit na kurty, dostat se do formy a tu v pravou chvíli prodat. Z toho máme dobrý pocit,“ ocenila mladé sportovce šéfka prostějovských tenisových projektů Petra Černošková.

 

Speciální příloha nejen k tenisovému turnaji UniCredit Czech Open je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vychází v pondělí 30. května