DĚKUJEME! Také v uplynulém roce 2020 jste nám opětovně projevovali každé pondělí velkou důvěru tím, že prodejnost PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku se i v době dalšího rozmachu internetu a sociálních sítí nikterak zásadně nezměnila.

Přestože jsme se museli vyrovnat s několika zásady a pozice tištěných médií v České republice obecně není jednoduchá, lze konstatovat, že místní noviny mají své místo na slunci. Během uplynulých dvanácti měsíců tak Večerník opětovně potvrdil pozici nejčtenějšího regionálního periodika, jenž ve své kategorii patří i do celorepublikové špičky. Za toto vysvědčení jsme vám velice vděční, inspiruje nás do další práce. Už teď připravujeme další novinky!

Za minulých dvanáct měsíců vás dle titulních stran nejvíce zaujal příběh Laury Čurejové z dětského domova a smrt tří regionálních osobností z počátku uplynulého roku. Druhým nejprodávanějším číslem se stala srpnová zpráva o dopadení drogového bosse. Pomyslný bronz pak patří předvánočnímu rozšířenému vydání. (viz. medailové stupně z titulních stran nejprodávanějších čísel Večerníku za rok 2017).

 

Speciální příloha ROČENKA 2020 je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníiku, které vyšlo v pondělí 4. ledna 2021