Reality GAIA, spol. s r.o., oslavily 23. března 2023 již 31 letpůsobení na trhu s nemovitostmi. Za dobu tohoto působení na trhu s nemovitostmi úspěšně realizovali již více než 11 000 obchodních případů a řadí se tak mezi největší realitní kanceláře na Moravě. 

Realizujeme prodeje či nákupy nejen rezidenčních nemovitostí jako jsou rodinné domy, chaty, chalupy apod., ale i komerčních objektů, například Magnum Int, a.s., Kooperativa, a.s. Česká pojišťovna a.s., Komerční banka, a.s., a další. Dalšími významnými akcemi byly rozprodeje – revitalizace průmyslových areálů – Slezan a.s. Frýdek-Místek, KORYNA nábytek, a.s., Cukrovar Hodonín, Víno Bzenec, Lignum Holz, Magnum Int. a.s., PSG a.s. Zlín, Zemědělské stavby a.s., Moravské naftové doly Hodonín, Majetková, správní a delimitační unie odborových svazů, Chemoplast Brno, Pivovar Prostějov, Dřevozpracující závod v Liptále, velkosklad Velprum Bzenec, atd. a prodej komerčních center v Chebu, Praze, Brně, Plzni, Teplicích, Ostravě, Břeclavi, Prostějově a Hodoníně. Jsme členy Asociace realitních kanceláří České republiky a Exkluzivního klubu realitních kanceláří (EKRK), které sdružují jen na území České republiky několik desítek realitních kanceláří, což nám umožňuje celorepublikovou působnost.

V rámci členství v EKRK jsme pojištění z výkonu svého povolání. Při realizaci služeb klademe důraz na kvalitu, komplexnost a odbornost. Smyslem naší práce je dosažení maximální spokojenosti našich klientů a především právní bezpečí při využití našich služeb. Naším cílem je trvale a všemi dostupnými prostředky působit v oblasti podpory realitních aktivit, stále zlepšovat poskytované služby a tím dosáhnout silného postavení na trhu s realitami a v krátkém časovém horizontu poskytovat profesionální realitní servis. V rámci naší činnosti pomáháme rovněž prostřednictvím externistů (právní kanceláře, daňoví poradci, odborníci na občanské právo apod.) řešit případnou právní, daňovou a účetní problematiku, čímž se snažíme maximálně minimalizovat rizika plynoucí z náročného realitního obchodu. Budeme se těšit na naši případnou spolupráci.