Máte smysl pro humor, nebo si to jen namlouváte? Dokážete si nejen z druhých, ale i sami ze sebe udělat srandu? Pokud ano, jste opravdu šťastní lidé. A vy ostatní, neberte ten život zas až tak vážně, alespoň jednou v roce na Silvestra!

Právě teď držíte v ruce poslední přídavek PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v letošním roce, který nám – jako už tradičně – ukradla Agentura Hóser. Vždy v tento čas těsně před posledním dnem v roce se už více než dvacet let snažíme své čtenáře rozveselit, aby nejenže přišli na jiné myšlenky, ale aby se doslova smáli od ucha k uchu. Příloha plná smyšlených reportáží v režii naší příbuzné agentury vás může pobavit. A snad i včetně těch, o kterých je v zaručeně zaručených článcích řeč. Možná z jejich strany padnou i žaloby za „nactiutrhání“, ale na to je všudypřítomný Hóser zvyklý. Tato příloha je určena také a pouze těm, kteří si sami ze sebe dokáží udělat „prču“ a smysl pro humor je jim blízký.

Věříme, že se vám tradiční Silvestrovská příloha Večerníku opět zalíbí a zároveň probudí vaši fantazii na co nejveseleji strávený poslední den v roce a příchod nového roku. Udělejte si tedy kafíčko, zakousněte se do zbytků vánočního cukroví, dejte si nohy na stůl nebo si rovnou lehněte na gauč a smějte se s námi. Bavte se, dokud je na to klid a čas.

 

Speciální příloha SILVESTROVSKÉ LEGRÁCKY je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je v prodeji od pondělí 27. prosince