Květnová proměna je tady a s ní náš další cíl – nechat rozkvést další vítězku, která potřebuje pořádnou vzpruhu jak psychickou, tak fyzickou. A právě od toho jsme tady! Cílem seriálu PROMĚNA IMAGE v režii PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku není totiž jen pouhá změna vzhledu, ale vnitřní rozkvět každého, kdo si proměnou projde, protože k čemu změna vzhledu, když v duši chybí sluníčko, radost a motivace. A to je právě jeden z našich důvodů, proč vůbec tento seriál organizujeme. Zdařilý výsledek netěší jen nás, o čemž svědčí i skutečnost, že o účast projevují zájem (především ženy) nejen z Prostějovska, ale i celé České republiky, a už jsme měli i tři vítězky ze Slovenska. Zajímá vás, kdo že se stal naší další a v pořadí již sedmdesátou vítězkou? Tak pojďme na to a vězte, že kulaté jubileum budeme slavit o něco více mimořádněji, takže se všichni mají na co těšit.

Květnovou vítězkou se stala Monika Nováková z Prostějova. Ve svých 45 letech má pět dětí a v poslední době si prošla náročným obdobím po zdravotní stránce, a tak se rozhodla pro změnu, která jí podle vlastních slov snad pomůže, aby se opět dostala do kondice. „Mám pocit, že potřebuji změnu ve všech ohledech. Chtěla bych načerpat novou motivaci do života. Vaše proměny vzhledu znám a sleduji je. Byla u vás i moje kamarádka, která úplně prokoukla, velice moc jí to slušelo, tak věřím, že se to podaří i se mnou. Ničeho se nebojím, jsem odevzdaná naprosto všemu,“ zaznělo z přihlášky paní Moniky.

A v jakém stylu oblečení se květnová vítězka cítí nejlépe a jak o sebe pečuje? „Nejraději chodím oblékaná pohodlně, vezmu si na sebe rifle, halenku nebo tričko a jdu. Ráda ale nosím i šaty. Přes koronavirus jsem se nelíčila a teď jsem na tom nebyla zdravotně dobře, tak jsem se tomu vůbec nevěnovala, neměla jsem na to ani pomyšlení, ale dřív jsem se líčila ráda. Co se týče vlasů, tak sama se barvím a stříhá mě dcera,“ prozradila na sebe Monika Nováková. Svůj volný čas tráví hlavně se svými dětmi, chodí na procházky, ráda navštěvuje koncerty, peče, luští křížovky, dívá se na seriály, ze kterých má nejraději Ulici.

Je nám potěšením, že v novém díle PROMĚNY IMAGE budeme mít zrovna paní Moniku, která změnu potřebuje nejen kvůli vzhledu, ale i duševnu. Naším cílem je skutečně pomáhat, a pokud máme možnost někomu v životě pomoci, je to pro nás zadostiučinění. Při své proměně si bude mít možnost zaslouženě odpočinout a jednou také zažije to, že se někdo bude starat o ni,. A není to jen tak někdo, je to skvělý tým profesionálních odborníků, který Monice Novákové vybere nové outfity, brýle, provede líčení a nový účes, to vše pod dohledem fotografa a kameramana, takže bude v dobrých rukou.

Květnovou vítězku seriálu PROMĚNA IMAGE odtajníme již brzy v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Vše bude také důkladně zdokumentováno a zveřejněno na internetových stránkách www.vecernikpv.cz, kde se můžete těšit také na videoreportáž.

 

Celý májový díl seriálu PROMĚNA IMAGE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 23. května