Kdo chce zažít „nebíčko v papule“, neměl by v sobotu chybět na pláži U Vrbiček! Chystá se tam druhý ročník akce spojující chutné jídlo, dobré pivo a skvělou muziku. Burger Rock Fest je přitom první z celkem tří akcí, které organizuje agentura HIT TRADE v rámci seriálu Rock Maier Fest.

A na co se můžete těšit? „Připravujeme špičkovou muziku a skvělou gastronomii. Zavzpomínáme spolu s legendou Prostějova kapelou Keks a zahrají i dobré revivalové kapely. Co se týče občerstvení, zajišťuje ho Radek Kocourek. Zkrátka půjde o super akci, jak je U Vrbiček zvykem,“ láká Petr Zlámal z pořádající agentury HIT TRADE.

Kromě skupiny Keks PV se na pódiu představí Deep Purple revival, STZ, Uriah Heep revival, Suzi Quatro a 19 rumů.

Jako vždy bude zajištěn autobusový svoz, jehož rozpis zveřejňujeme a naleznete jej i na internetových stránkách www.hittrade.cz.

Letní sezóna na plumlovské přehradě poté bude pokračovat v sobotu 16. července legendárním festivalem Rock Memory of a následně tradičním Guláš Rock Festem, který se uskuteční v sobotu 13. srpna.

Všechny tyto akce konané pod záštitou náměstka primátora Mgr. Jiřího Pospíšila budou věnovány na pomoc bratrům Ivo a Davidovi Dostálovým. Tak určitě dorazte!

 

KDY: SOBOTA 18. ČERVNA, 15:00 HODIN

KDE: PLÁŽ U VRBIČEK, PLUMLOVSKÁ PŘEHRADA

 

24 svozy burger