Organizace AMF pořádá v areálu firmy Linaplast ve Skřípově tradiční Strašidelný les. Také tentokrát vás strašidla postraší, ale hlavně pobaví. Potkáte čarodějnici, čerta, upíra, vodníka, ale třeba i bludičky nebo mumii! Na vycházce po stezce, obklopeni lesem, budete u těchto bytostí plnit úkoly, za jejichž splnění vás na konci bude čekat sladká odměna. Těšit se můžete ale i na bohatý doprovodný program nebo spoustu dobrot. Tak přijďte v sobotu 9. července, začíná se v 9:00 hodin!

Strašidelný les ve Skřípově každoročně láká více a více návštěvníků. A není se čemu divit! Zdařilé masky, bohatý program a výborné jídlo, které tam mají, stojí za to. „Okruh, na němž děti plní úkoly u strašidel, by se měl nést v podobném duchu jako předchozí roky. Opět nabídneme bohaté občerstvení, cukrovinky nebo cukrovou vatu. Samozřejmostí bude také skákací hrad. Novinkou pak bude tetování, malování na obličej nebo ukázka vyproštění z vozidla,“ shrnul jeden z pořadatelů Tomáš Otruba.

Na dobrodružné cestě strašidelným lesem se setkáte s nejrůznějšími bytostmi. „Klasicky nebude chybět čert, čarodějnice nebo vodník. Nicméně letos jsme nově zařadili třeba bludičky nebo vlka s Karkulkou,“ doplnil další z pořadatelů Marek Schölzl.

Kromě plnění zábavných úkolů a doprovodného programu si jistě užijete i výborné dobroty, mezi nimiž nebude chybět grilovaná kýta, makrely nebo guláš. Začíná se v 9:00 hodin a končí v 17:00 hodin. Vstupné je dobrovolné.