Prázdninová PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku je tady a s ní v pořadí již dvaasedmdesátá vítězka či vítěz, kterým byl v dosavadní historii ke škodě všech mužů jen doslova jeden pár. Jinak jsme za naše sedmileté působení a organizaci tohoto projektu změnili vizáž desítkám žen všech věkových kategorií, ale i několika dvojičkám. Radost tak měly dámy, které byly nejen z Prostějovska, ale přijely k nám i z Olomouce, Vyškova, od Bouzova, Ostravy, ale také ze Slovenska. A proč vůbec tento seriál již od dubna 2015 pořádáme? Je to jednoduché. Rádi pomáháme a děláme radost! Naším cílem není totiž jen pouhá změna vzhledu, ale i vnitřní rozkvět každého, kdo si PROMĚNOU IMAGE projde, protože k čemu změna vzhledu, když v duši chybí sluníčko, radost a motivace. A komu jsme udělali radost tentokrát?

V rámci prázdninového dílu seriálu PROMĚNA IMAGE získala prestižní zážitek sedmadvacetiletá Petra Dřevínková. Maminka šestileté dcerky žije v Klenovicích a pracuje jako prodavačka. Seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku dobře zná, jelikož patří mezi předplatitelky a věrné čtenářky. A proč se rozhodla přihlásit se do PROMĚNY IMAGE?

„Změna je život. Jsem impulzivní člověk a už dva měsíce mluvím o tom, že potřebuji změnu, a najednou to přišlo. Přihlásila jsem se, a dokonce jsem byla i vybrána. Mám velkou radost, děkuji za tuto jedinečnou možnost,“ popsala své prvotní pocity naše srpnová vítězka. „Na malou chvíli mě přepadla nervozita, ale mám podporu kamarádky a vím také z novin, že to vždy dopadlo skvěle. Z finálního výsledku jsem vždy nadšená, jde vidět, že to, co děláte, umíte kvalitně. Takže se opravdu už moc těším,“ pokračovala mladá maminka.

A má se rozhodně na co těšit. Stráví totiž s námi parádní den, který se jen tak nevidí. Pod taktovkou Večerníku začne výběrem krásných outfitů v boutique XOXO Fashion Nails, poté přejdeme o několik kroků dál do Optiky Wagner, kde vybereme pár slušivých brýlí, následně se přesuneme k našemu novému partnerovi do salonu JK Santé, který se postará o kosmetiku a líčení. Hlavní částí je pak změna účesu, která bude tradičně probíhat ve Vlassalonu. Na úplný závěr přijde na řadu focení a natáčení kameramanem a fotografem Ivo Mynaříkem. Vše bude podrobně zaznamenáno i z naší strany, takže se již příště budete moci dočíst, jak probíhal celý den naší dvaasedmdesáté vítězky PROMĚNY IMAGE, a navíc jej zhlédnout i v rámci zpracované fotoreportáže na našem webu.

Pojďme se na chvíli vrátit ještě k naší vítězce. Petra Dřevínková je podle zjištění Večerníku pozitivně naladěný člověk a ráda si užívá života. Ve volném čase se věnuje své dceři, stará se o několik zvířátek, konkrétně dva pejsky, jednu kočičku, rybičku a také tři papoušky. Ráda jezdí na výlety, v těchto teplých dnech na bazén, čte romány a knihy o koncentračních táborech. Co se týče oblékání, dle svých slov nosí všechno, tedy jak šaty, rifle, halenky, tak legíny, nebo sportovní módu. Proto, aby se cítila dobře, se potřebuje nalíčit. Sama je původně kadeřnice, takže si umí dobře poradit i s vlasy. Má je blonďaté již šest let a nyní nadešel ten nejvyšší čas pro změnu.

Jak bude prázdninová PROMĚNA IMAGE vypadat? Dvaasedmdesátý díl seriálu PROMĚNA IMAGE odtajníme již v příštím tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 29. srpna. Vše bude také důkladně zdokumentováno a v rámci fotogalerie zveřejněno na internetových stránkách www.vecernikpv.cz, kde se můžete těšit také na videoreportáž.

 

Prázdninový díl seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku je součástí titěného vydání, které vyšlo v pondělí 29. srpna