Další PROMĚNA IMAGE, která proběhla tentokrát v hodovém termínu, nese vysoké pořadové číslo, a to 73! Toto úctyhodné číslo vypovídá o řadě příběhů žen i mužů, kteří svou změnou prochází již od dubna 2015. Novou vizáž jsme změnili jak mladým slečnám, tak maminkám na mateřské dovolené, hrstce mužů, ženám ve středním věku až po zralé ženy a ty v důchodovém věku. Radost měly dámy, které byly nejen z Prostějovska, ale přijely k nám i z Olomouce, Vyškova, od Bouzova, Ostravy, ale také ze Slovenska. Všichni se vždy shodovali na tom, že šlo o zážitek na celý život. A jedeme dál! I tentokrát máme v plánu udělat radost, rozkvést další oči i duši a zdravě zvednout sebevědomí. A kdo je tedy tou další nadšenou?

Pro měsíc září se jí stala Dana Vyroubalová, která má 47 let, žije v Prostějově, pracuje jako servírka a má šestadvacetiletou dceru. K proměně se hlásí s jasným záměrem: „Přeji si udělat změnu a odstartovat novou životní kapitolu po předchozím náročném období. Věřím, že mi to pomůže, všeho, co bylo, stačilo a teď už bude vše dobré. Věřím, že vaše PROMĚNA IMAGE mi v tom pomůže.“ Takto zněla slova z přihlášky naší zářijové vítězky.

Co nám o sobě prozradila sama Dana Vyroubalová? „Ráda chodím do lesa na houby a miluji kočky. Jsem nebojácná, proto se nebojí ani této své změny,“ pousmála se. Dle jejích dalších slov ji patrně vnitřní sílu vytrénovala práce v herně, kde člověk zažije vše možné i nemožné. „Co se týká vzhledu, tak u kadeřníka jsem nebyla asi tři, možná čtyři roky, vlasy si barvím sama nebo se toho zhostí dcera, líčím se decentně a nejraději nosím tričko a legíny,“ popsala v kostce svůj styl.

A co naši hodovou vítězku čeká? Parádní den plný příjemné atmosféry, ale i legrace, ohromné péče a zážitků, na které jen tak nezapomene. Začneme výběrem brýlí v Optice Wagner, následovat bude profesionální kosmetická péče v kosmetickém salonu JK SATNÉ, nové oblečení vybereme v boutique XOXO fashionnails a závěr bude patřit kadeřnicím ve Vlassalonu. O video a fotografie se postará Ivo Mynařík. Celý den pro vás opět pečlivě zaznamenáme a již brzy se můžete těšit na výsledek. Je dobré mít při pozorování výsledku na mysli, že fotografie ani video často nedovedou vystihnout pocity, které sama aktérka po proměně má.

„Každý není schopný nevnímat fotoaparát, kameru a uvolnit se. Nejsou ani důležité názory ostatních, ale to, jak se cítí sama vítězka, jak v sobě opět našla kus zdravého sebevědomí, jak najednou začala opět zářit a jak cítí novou jiskru a odhodlání do života. A že ji celý den pohladil na duši i srdci. To je to, co je z celého projektu nejdůležitější,“ přidala Aneta Křížová, patronka projektu.

Třiasedmdesátý díl seriálu PROMĚNA IMAGE odtajníme již v příštím tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 26. září. Vše bude také důkladně zdokumentováno a v rámci fotogalerie zveřejněno na internetových stránkách www.vecernikpv.cz, kde se můžete těšit také na videoreportáž.

 

Zářijový díl pravidelného seriálu PROMĚNA IMAGE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 26. září