Na zámku v Čechách pod Kosířem si pro vás na středu 28. září přichystali speciální program pro rodiny s dětmi, který se zaměří právě na oslavu svatého Václava. Těšit se můžete na humorné scénky, vyprávění nebo čtení příběhů. O zábavu tak bude postaráno.

Na 28. září připadá Den české státnosti. Při této příležitosti si pro vás na zámku v Čechách pod Kosířem připravili bohatý tematický program. „Přijďte si tento volný den užít k nám na zámek. Svatý Václav, který má tento den svátek, je patronem české země a my jsme se letos rozhodli přiblížit vám, proč tomu tak je,“ zve kastelán zámku Martin Váňa. A na co konkrétně se tedy můžete těšit? „Pro rodiny s dětmi jsme vytvořili speciální program, který je kombinací humorných hraných scének, vyprávění a čtení příběhů,“ doplnil Váňa.

Speciální prohlídky tematicky vyzdobených interiérů budou začínat v 10:00, 11:00, 13:00 a 14:00 hodin. Vstupné činí 140 korun pro dospělého, 90 korun snížené, zdarma jej mají děti do šesti let. Kromě toho všeho vás budou čekat klasické prohlídky zámku a parku s průvodcem. A také od 10:00 do 17:00 hodin budou přichystány dílničky na Hanácké ambasádě.

 

 

 

 

 

IR