Zdravím všechny věrné čtenářky a čtenáře,

je mi velkým potěšením přivítat vás u dalšího vydání tematické strany PROSTĚJOVSKÉHO Večernjíku Servis pro ženy. Doufám, že odoláváte všem nachlazením i podzimním chmurám a daří se vám na každém dni najít něco pozitivního.

Věřte, že je toho tolik, jen to vidět, vnímat, cítit. Někdy se stačí zastavit, uvědomit si svůj dech, to, kde jsme, jak kolem nás šumí příroda, létají ptáci, jak svítí slunce, pohybují se mraky, jak voní ovoce, jak se děti radují… Vše je koloběh života a vše je v pořádku, kdo ví, ten ví, kdo neví, tak to možná zjistí. Je prostě potřeba užívat každého dne a každý den si vědomě udělat aspoň malou radost. Tak na to nezapomínejte. Podívejte se ale už na to, co jsme pro vás sestavili. Není to jen závěrečná část seriálu Efektivní komunikace, která slouží k tomu, abychom se naučili předcházet zbytečným konfliktům nejen na pracovišti, ale i v osobním životě, ale tradičně vám představíme další vítězku našeho projektu PROMĚNA IMAGE i si můžete zacvičit jógu a připravit si něco dobrého na zub.

Krásné, veselé a klidné dny vám přeje Aneta Křížová

 

Říjnový díl tematické strany SERVIS PRO ŽENY je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 17. října