Podzim je definitivně tady a s ním i další díl seriálu PROMĚNA IMAGE. Tentokrát se jedná již o čtyřiasedmdesáté pokračování, jejímž prostřednictvím měníme nejen vizáž, ale zahřejeme u srdíčka, uděláme velkou radost, zažehneme jiskru v očích a dodáme potřebné sebevědomí. Přesně tak se nám to podařilo již u neuvěřitelných třiasedmdesáti předchozích vítězek či vítězů, z nichž to byly ženy, ale i muži z celé České republiky jako například z Prahy, Zlína, Ostravy, Bouzova, Vyškova. Hned dvakrát k nám dokonce zavítaly dámy ze Slovenska. V říjnovém díle vám představíme ženu, která žije ve Vícově.

 

Do podzimní PROMĚNY IMAGE byla vybrána šestapadesátiletá Jindřiška Třísková, která je v částečném invalidním důchodu a pracuje jako recepční ve společnosti Moravská vodárenská. Tato dáme má třiatřicetiletého syna a pětatřicetiletou dceru, k tomu čtyři vnoučátka. A s jakým cílem se k nám hlásí a co nám o sobě prozradila?

Chtěla bych zkusit změnu, teda jestli mi to pomůže,“ zaznělo s nadsázkou z přihlášky. „Kvůli nemoci špatně chodím, mám pocit, že mi nic nepasuje a potřebuji poradit co se sebou. Věřím, že proměna od vás mi pomůže,“ pokračovala Jindřiška Třísková.

Paní Jindřiška se ráda upravuje, ačkoliv se nelíčí, má vytetované obočí, permanentní linky a řasy, vlasy jí většinou barví dcera a stříhá švagrová. Barvy vyzkoušela už všechny možné, dokonce i růžovou, dle jejích slov se tedy ničeho nebojí. „Nosím většinou kvůli své postavě legíny, tričko a něco, co můžu rychle obléct. Ve volném čase ráda šiji, navštěvuji kulturní akce, chodím do přírody, jezdím na wellness a hodně se věnuji vnoučatům,“ popsala v kostce svůj tradiční život paní Jindřiška s tím, že nejmladší má tři měsíce, a je pro ni největší radost.

Potěšení chvce této dáme udělat i celý tým Večerníku, který se o podzimní vítězku PROMĚNY IMAGE postará se vším všudy. Její velký den proběhne již tuto sobotu 22. října, „Vysvětlíme, jaký styl oblečení je pro ni vhodný, které barvy a střihy používat. Dále vybereme nové brýle, proběhne kosmetické poradenství a líčení, velký závěr bude patřit změně účesu a barvy. Poté proběhne focení celého týmu, hlavně pak naší aktérky s její novou image,“ prozradila Aneta Křížová, patronka projektu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který funguje již od dubna 2015, tedy více jak sedm let!

A jak se Jindřiška Třísková na proměnu svého vzhledu těší? „Musím říct, že momentálně moc. Vnitřně opravdu cítím, že potřebuji změnu. Věřím, že to bude pozitivní změna a jsem zvědavá, jak to dopadne. Vím, že mám krátké vlasy, takže to nebude až zas tak razantní, ale i nový styl oblečení pomůže. I malé změny jsou potřeba a potěší, také podle předešlých proměn věřím, že to pro mě bude zážitek,“ svěřila se exkluzivně pro Večerník.

„Celý náš tým je domluven a můžeme slíbit, že zapracujeme na tom, aby paní Jindřiška měla krásný den, na který jen tak nezapomene,“ přidala Aneta Křížová.

V pořadí čtyřiasedmdesátý díl seriálu PROMĚNA IMAGE odtajníme již brzy v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku a následně na wwwvecernikpv.cz. Vše bude také důkladně zdokumentováno a v rámci fotogalerie zveřejněno taktéž na internetových stránkách www.vecernikpv.cz, kde se můžete těšit také na videoreportáž.

 

Říjnový díl tradičního seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku najdete v tištěném vydání, které je v prodeji od pondělí 31. října