Páteční odpoledne a podvečer 21. října byly ve znamení halloweenské stezky, již si stejně jako v minulých letech připravilo pro všechny účastníky Sportcentrum – DDM.

Na Vápenici se tak všichni, kterých dorazilo velké množství, dočkali stezky odvahy, která byla vytvořena ve sklepení. Nechyběla celá řada strašidel, ale třeba i ochutnávka různých sladkých vnitřností a dalších věcí. Před nebo po absolvování stezky toho ještě byla k dispozici spousta. Děti si tak užily tvořivých dílniček s různými aktivitami a dovedností disciplíny. Kromě toho si pak všichni pochutnali na opečených špekáčcích.

Vstup do areálu se otevřel už v 15.00 hodin a rodiče společně s dětmi měli tuto možnost až do pozdního podvečera. O akci byl stejně jako v předešlých letech velký zájem a návštěvníci tak na stezku odvahy museli čekat, avšak maximálně hodinu. Musel totiž být omezen počet přítomných. „Museli jsme počkat zhruba tři čtvrtě hodiny, ale vůbec nám to nevadilo. Aspoň jsme si tak během tohoto času udělali špekáček, hodnotila jedna z maminek.