Jsou mladé, veselé a hravé a plesaly jako o život. Řeč je o budoucích zdravotních sestřičkách, které uplynulý pátek proměnily Společenský dům ve svou základnu v rámci maturitního plesu školy. Abychom byli spravedliví, dodejme, že zde bylo mezi maturanty i šest zástupců opačného pohlaví, kteří si rádi říkají „ELITA“.

 

Kromě třídních učitelek stužkovali své studenty i zástupci prostějovské nemocnice a v neposlední řadě ředitel školy Martin Mokroš, který pronesl i několik vřelých slov. Moderátorem večera byl Aleš Procházka, k tanci hrála kapela NOVIOS. A aby nikdo netrpěl hladem, tak o to se postaralo občerstvení U Matesa Pavla Matouška. Na veškeré dění pak dohlížela bezpečnostní agentura v čele s Robertem Lechnerem.

„Bylo možno vidět taneční vystoupení skupiny Piroutte, ale svoje překvapení představily i obě maturitní třídy. Vše vyvrcholilo o půlnoci losováním tomboly, do které přispěli známí i neznámí sponzoři,“ vzkázal díky na dálku Martin Mokroš, ředitel Střední zdravotnické školy v Prostějově. „Ples končil jako vždy sobotním ránem, někteří se přesunuli do dalších zábavních podniků, ale to je již jiný příběh. Tak zase za rok,“ dodal s úsměvem.