Bleší trh se letos opět vrací na prostějovskou scénu. Poprvé se konal před zhruba půldruhým rokem a zájem o něj byl tak obrovský, že se od té doby pravidelně opakuje. I letos se mají zájemci na co těšit. Zatímco v roce 2022 proběhla první akce během Velikonoc, v letošním roce to bude už v polovině února v obchodním centru Zlatá brána.

 

Pod střechou obchodního domu se tak nemusí zájemci bát nevlídného počasí. Do druhého patra obchodního centra bude stejně jako v předchozích případech vstup zdarma a část výtěžku z prodeje bude věnována prostějovské Charitě.

„Jsem rád, že se z blešího trhu stala už tradice, o kterou je zájem. Stále jde hlavně o přátelské setkání, při kterém si budou moci opět všichni příchozí zakoupit celou řadu různých zajímavých starožitností. Bude tam zase opět vše, na co si člověk jen vzpomene. Obrazy, šperky, sklo, staré pohledy a mnoho dalšího. Tímto bych tak rád všechny opět pozval. Na všechny návštěvníky se těšíme,“ láká k návštěvě  za organizátory galerista Jindřich Skácel.

Bleší trh budete moci navštívit ve druhém patře Zlaté brány od deváté hodiny ranní do pravého poledne.

 

KDY: NEDĚLE 12. ÚNORA, 9:00 HODIN

KDE: OC ZLATÁ BRÁNA, DUKELSKÁ BRÁNA 25, PROSTĚJOV