Tak se máme na co těšit. Střední škola designu a módy opět připravuje skvělou fashion show s názvem Doteky módy. Letošní již 21. ročník, který se bude konat ve čtvrtek 27. dubna v prostějovském Městském divadle od 19:00 hodin. Připraven bude program nabitý módou od začínajících mladých módních tvůrců zdejší školy až po zkušené módní návrháře.

Divákům se v tento večer představí nejen studenti, ale také bývalí absolventi prostějovské „oděvky“. „Již nyní můžeme diváky nalákat na módní přehlídku Ivety Řádkové nebo módního stylistu a designera Petra Kaloudu,“ pozvala všechny ředitelka SŠDAM Blanka Čechová.  

Nejviditelnější změna letos proběhne za moderátorským pultíkem. Oproti předchozím ročníkům pod taktovkou herce Tomáše Hanáka se tentokrát představí herec Marek Vašut. „Věříme, že akci bude stejně dobře uvádět jako pan Hanák a všichni se budou výborně bavit,“ komentovala změnu bez bližšího vysvětlení ředitelka školy.

I letošní program Doteků módy by měl přilákat širokou veřejnost, která ocení vysokou uměleckou úroveň oděvní tvorby i kvalitní zábavu. Organizátoři věří, že divadlo bude opět vyprodané. „Neváhejte, přijďte se pobavit a podpořit nejen studenty naší školy, ale i celou akci, která je již několik let součástí kulturního života města,“ uzavřela Blanka Čechová jménem všech, kteří se na přípravách podíleli.  

VYHRAJTE VSTUPENKY!

PROSTĚJOVSKÝ Večerník je i letos mediálním partnerem Doteků módy, díky čemuž mají dva z vás možnost vyhrát dvě vstupenky na oblíbený galavečer. 

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ:

PRŮLOMOVOU ROLÍ V KARIÉŘE MARKA VAŠUTA SE STAL BOXER VILDA JAKUB, HLAVNÍ POSTAVA FILMU…

A) Láska mezi kapkami deště

B) Pěsti ve tmě

C) Kameňák 2

 

Své odpovědi zasílejte na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „DOTEKY ÓDY“. Můžete nám ovšem také volat na známé telefonní číslo 582 333 433, zasílat SMS zprávu na mobil 608 960 042, případně se dostavit osobně do sídla redakce na adrese Vrahovická 41d. Na odpovědi čekáme v redakci do ČTVRTKA 20. DUBNA, 12.00 hodin. Jména dvou vítězů zveřejníme v příštím čísle Večerníku. Kromě svého jména a bydliště prosím uveďte číslo mobilního telefonu, abychom vás v případě výhry mohli kontaktovat. Vstupenky pak budou následně připraveny k vyzvednutí přímo v redakci.

 

16 lista moda