Divadelní restaurace v Národním domě v Prostějově připravila na letní sezónu několik hudebních večerů v prostorách letní zahrádky. Minulý pátek zde proběhla první akce s kapelou Novios. Pohodu a dobrou náladu nepokazilo ani nepříznivé počasí, které večírek ze začátku narušilo.

„I když nám počasí ze začátku moc nepřálo a v momentě, kdy začala kapela hrát, se objevily první kapky, nakonec to byl velmi podařený večer. Během deště se hosté usadili pod stříškou pergoly a vznikla tak atmosféra soukromého večírku pro hrstku vyvolených, kterým se kapela věnovala. Jakmile déšť ustal, začali přicházet další hosté, jelikož jsme byli jediní, kteří ten večer v Prostějově hráli venku,“ uvedla pro Večerník Karin Konzbulová, ředitelka Městského divadla v Prostějově. Ostatní akce v okolí byly kvůli počasí zrušeny. „Brzy se zahrádka prostějovského „Národa“ z části zaplnila a došlo i na tanečky. Prodávaly se makrely a všem velmi chutnalo,“ dodala ředitelka Karin Konzbulová.

V Národním domě se můžete těšit na další akce. V měsíci červnu připravuje divadelní restaurace v pátek 7. června hudební večer s kapelou Romantica, o týden později 14. června následuje opět kapela Novios, 21. června bude ve sklípku Národního domu diskotéka pro starší a pokročilé, v sobotu 22. června je na pořadu v divadelní kavárně klavírní koncert nadějného mladého hudebníka Alexe Matiase Lošťáka. „Další akce připravujeme, sledujte naše webové stránky nebo sociální sítě,“ vyzývá nejen Prostějovany ředitelka Městského divadla v Prostějově Karin Konzbulová.