Milí přátelé, milé přítelkyně,

srdečně vás zdravím v prvním květnovém vydání oblíbené tematické strany PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku Servis pro ženy, která je tu s vámi již neuvěřitelných deset let. Tomuto jubileu byl věnován celý poslední dubnový díl a významné výročí si budeme připomínat po celých nadcházejících dvanáct měsíců. Přijdete si na své vzpomínkovými rozhovory, zajímavými příspěvky i soutěžemi o hodnotné ceny. Nyní ale pěkně popořádku.

Sluníčko svítí, všechno kolem kvete a svět se konečně nadechuje, takže doufáme, že se máte v rámci možností hezky. Sedněte si k oknu, vezměte si k tomu sklenici vody, zákusek či něco jiného dobrého a začtěte se do dnešního čísla. V něm na vás opět po čase čeká tajuplná numerologie, dozvíte se, co je to životní číslo, sami si ho i spočítáte a zjistíte, co je cílem naší životní cesty. Dále vás pozveme do červnového dílu seriálu PROMĚNA IMAGE, který dostává konečně zelenou. Také si tradičně můžete zacvičit i upéct něco dobrého.

Hodně radosti, úsměvů a co nejméně starostí vám přeje Aneta Křížová

 

První květnový díl temeatické strany SERVIS PRO ŽENY najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 17. května