Pláži U Vrbiček u plumlovské přehrady bude po čase opět vévodit spojení dobrého jídla, piva a muziky. Po červnovém Burger Rock Festu se tam nadcházející sobotu 14. srpna bude konat již zavedenější Guláš Rock Fest. K ochutnání bude minimálně dvanáct různých druhů gulášů ze známých restaurací.

Guláš Rock Fest u plumlovské přehrady se dlouhodobě těší značné oblibě, loni jej navštívily stovky lidí, kteří snědli všech 1 500 připravených porcí této původně maďarské pochoutky. Letos akce uzavře letošní třídílný seriál Rock Maier Fest. Návštěvníkům k dobrému jídlu zahrají kapely PENZISTOR, Suzi Quatro r, Quercus, Smokie r, Plus rock, Majestatico muzikus, 19 Rumů, STZ zvaná Pytlíkova banda. Kromě muziky se všichni přítomní mohou těšit na stánky nabízející nejrůznější druhy asi nejrozšířenějšího masového jídla.

„Účast už přislíbily restaurace U Hudečků, Prostějovský Šnyt, Na Kocandě ze Smržic, Národní dům Prostějov, Restaurace U Chmelů a další. Chybět ani tentokrát nebude Ladislav Špičák, který mimo jiné dělá guláš ze pštrosího masa. O mnohých dalších ještě jednáme. Celkem by mělo být v nabídce minimálně dvanáct druhů guláše, veškerý catering zajišťuje občerstvení pláže U Vrbiček Radka Kocourka,“ nastínil Petr Zlámal z pořádající agentury HIT trade.

Letos program doplní seskok parašutistů a ukázka zásahu hasičů. Děti si budou moci užít jízdu na koni, skákací hrady, zábavnou manéž a další atrakce. Zajištěny budou i autobusové svozy zdarma. „Děláme to proto, aby se k nám přijely pobavit celé rodiny, lidé byli v pohodě a mohli zapomenout třeba na nesmyslné zákazy a nařízení, které nám všem neustále komplikují život,“ vzkazuje Zlámal s tím, že tuto sobotu vše odstartuje úderem patnácté hodiny.

 

KDY: SOBOTA 14. SRPNA 2021, 15.00 HODIN

KDE: PLÁŽ U VRBIČEK, PLUMLOVSKÁ PŘEHRADA