Máte rádi dobrou zábavu a pořádně vychlazený chmelový mok? Tím pádem jsou pro vás Městské pivní slavnosti Prostějov ideální akcí. Letošní ročník oblíbené akce bude navíc dvoudenní. V pátek večer proběhne koncert kapely Škwor, v sobotu od pravého poledne budou slavnosti pokračovat bohatým programem s nabídkou piv z 20 pivovarů a pestrým cateringem.

 

Pivní slavnosti jsou tu opět po roce, v novém kabátě a s hojným programem. „Připomínám, že festival vznikal za velice, velice vojenských podmínek, některé kapely mohly v pátek, některé v sobotu. A výsledkem jsou dva dny,“ připomněl největší novinku letošního ročníku Petr Paníček, hlavní organizátor akce.

V pátek 20. srpna čeká na návštěvníky exkluzivní koncert kapely Škwor, předskokanem jim bude konická stálice GABRIELA V. G. Co se týče dalších kapel, tak v sobotu 21. srpna dále vystoupí Limetall, Komunál, Premier, Kontakt a Respect Rock.

Vedle kvalitní muziky bude pro návštěvníky přichystáno i bohaté občerstvení v podobě rozličného cateringu a nabídky piv z 20 pivovarů. „Co si letmo vzpomínám, z těch nových máme potvrzenu Nachmelenou Opici, Poddřevnický pivovar, má být Bernard, místní AXIOM, pak Stern, celkově jsme zase na nějakých dvaadvaceti pivovarech z celé Moravy. Občerstvení bude opět, co hrdlo ráčí, prasátko na rožni, máme dohodnuty burgery, nově i pizzu. Loni sklidila velký úspěch účast vinařství Hruška, tak letos bude repete,“ prozradil s úsměvem Paníček.

Vstupné na místě bude pouze v omezeném množství, předprodej nadále probíhá přes portál www.smsticket.cz, e-mailové objednávky přes e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či v Hudebninách TYL na Kramářské ulici v Prostějově. Majitelé páteční vstupenky jsou zvýhodněni při nákupu vstupenky na sobotu. „Jen díky našim partnerům je vstupné de facto symbolické. Chci proto i jejich jménem pozvat všechny fanoušky dobré zábavy, dobrého jídla a hlavně piva na tento svátek, kdy vaše hojná účast nejlépe ukazuje, že naše úsilí má smysl covid necovid,“ vzkazuje hlavní organizátor Městských pivních slavností Prostějov.

 

KDY: PÁTEK 20. SRPNA, 19:00 HODIN A SOBOTA 21. SRPNA, 12:00 HODIN

KDE: AREÁL VEDLE OC ALBERT, ZA PLUMLOVSKOU UL., PROSTĚJOV