Na hodové slavnosti se už připravují v Otaslavicích. Program odstartuje už v pátek a volně bude pokračovat až do pozdního nedělního odpoledne. Chybět nebude něco z historie, současnosti, hudby i kultury. Každý si tak zkrátka bude moci najít to své.

Bohatý program odstartuje už v pátek, kdy se mohou těšit ti nejmenší na filmovou projekci filmu Trollové: Světové turné v místní Sokolovně. Vstup bude pro všechny zdarma. V sobotu se mohou všichni návštěvníci zajít podívat na zajímavou výstavu i s videoprojekcí letem foto světem, kde se dozví řadu informací o historii fotografie i jejich aparátů.

Neděle pak začne hned od ranních hodin spanilou jízdou historické techniky obcí, po obědě přijde na řadu také muzeum řemesel na faře a pokračovat bude také výstava fotografie. V areálu sokolovny se pak po celý víkend postarají o sportovní zážitek, a v neděli odpoledne také místní kapela Basement Session o hudební doprovod. V centru obce pak samozřejmě nebudou chybět další klasické atrakce, které k hodům patří.